Pravila o privatnosti – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Pravila o privatnosti

Ažurirano: 12. Srpnja 2022.

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Pleme sazna tijekom vašeg korištenja naše internet trgovine. Obvezujemo se da će se vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovina, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju.

Pleme će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Registracija i prikupljanje podataka
Pleme prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na internet trgovinu. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija je potrebna kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda.

U slučaju izvršene registracije na stranicama www.pleme.eu, www.pleme.hr ,www.plemeshop.myshopify.com internet trgovine, molimo vas da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u vaš osobni profil na stranici internet trgovine kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost vaših osobnih podataka u vašem daljnjem korištenju internet trgovine. U slučaju da od Pleme zatražite poništenje svoje registracije, obvezujemo se da ćemo sa stranica naše internet trgovine trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Pleme se obvezuje čuvati u tajnosti sve informacije i podatke o posjetiteljima stranica internet trgovine.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica naše internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Pleme zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti.