O nama – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Pleme je tvrtka nastala s ciljem da tržištu ponudi potpuno novi pristup razvoju i prodaji namještaja i madraca, prilagođenih novoj generaciji korisnika.

Svoje početke smo pronašli u tradicionalnoj industriji madraca koja se nije mijenjala desetljećima. Zbog toga smo prepoznali potrebu da se u nju unese inovacija, a kupnja madraca potpuno pojednostavi te prilagodi suvremenom kupcu.

"Inovativno, kvalitetno i dizajnirano za novu generaciju korisnika."

Jednostavnost i transparentnost u poslovnom pristupu primijenjujemo i u dizajnu, zbog čega se koncept ponude zasniva na malom broju promišljenih, pomno izabranih proizvoda.

Osim domaćeg dizajna, naglasak stavljamo i na domaću proizvodnju. Ona se odvija kod naših partnera na više lokacija u Hrvatskoj; surađujemo s malim hrvatskim obiteljskim radionicama, ali i s većim tvornicama.

Osnivači

Osnivači tvrtke - Filip Havranek i Kristina Lugonja za svoj su rad na području industrijskog dizajna nagrađivani brojnim domaćim i inozemnim nagradama. Dobitnici su i najprestižnije svjetske nagrade za industrijski dizajn Red Dot Award koja prije svega nagrađuje inovativnost, promišljenost i kvalitetu izrade proizvoda.

Nagrade i priznanja

Za svoj rad na području industrijskog dizajna, naš projektni tim dobitnik je nekolicine domaćih i inozemnih nagrada i priznanja, od kojih izdvajamo najbitnije.

Vjerujemo u kvalitetu bez trikova.

Radimo s najboljima, da bismo dobili najbolje. Puno puta kažemo ne, da bismo jednom rekli da. I tek onda proizvode stavljamo u prodaju.

 • Naše pjene

  Najbolje pjene europskih dobavljača režu se i testiraju ovdje, u Hrvatskoj.

  Saznaj više o pjenama 
 • Naše tkanine

  Tkanine za proizvode dobavljamo od renomiranih proizvođača iz Danske, Belgije i Turske.

 • Šivanje i krojenje

  Naši madraci i garniture su u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj, od krojenja pa do zadnjeg šava.