Jamstvo – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Jamstvo

Ne dovodeći u pitanje probni rok od 30 dana, i bez ograničavanja zakonskih prava, svi proizvodi proizvedeni kod nas imaju jamstvo kao dodatnu sigurnost.

  • za madrace ovo je jamstvo 3 godine

Jamstvo pogoduje samo izvornom kupcu proizvoda i ne može se prenijeti trećim osobama. Jamstvo vas pokriva sve dok ste vlasnik proizvoda, za odgovarajuće prethodno spomenuto razdoblje, pod uvjetom da se predmetni proizvod koristi isključivo za normalnu predviđenu uporabu. Jamstvo započinje datumom kupnje proizvoda.

Ograničeno jamstvo obuhvaća sljedeće nedostatke materijala i / ili nedostatke u obradi ("nedostaci"):

  • pogoršanje koje rezultira time da madrac ima vidljivo udubljenje veće od 2,5 cm, a koje nije povezano s udubljenjem koje je posljedica uporabe neprikladne podloge. Madrac mora biti stalno poduprt podnicom koji može podržati ukupnu težinu madraca i korisnika, a koja, u slučaju letvičastih podnica, ne smije imati razmak između letvica koji je veći od 8 cm.
  • svi fizički nedostaci madraca koji, usprkos normalnoj uporabi i pravilnom tretmanu, rezultiraju kidanjem ili lomljenjem pjene.

Ograničeno jamstvo ne uključuje:

  • normalno povećanje u mekoći pjene, koja ne narušava svojstva madraca za pravilno oslobađanje tijela spavača od pritiska
  • prirodno habanje nastalo kao rezultat redovne uporabe (kod navlake, uključujući i pranje)
  • defekti nastali uslijed fizičke zloupotrebe ili oštećenja bilo kojeg dijela proizvoda, uključujući ali ne ograničeno na: oštećenja od vatre i topline, posjekotine, poderotine, oštećenja uzrokovana tekućinom ili prljavštinom, kao i mrlje.
  • zamjena komponenti bez oštećenja (na primjer, ako utvrdite da je navlaka oštećena, u obzir će se uzeti samo neispravna komponenta).
  • bilo koji proizvod koji nije kupljen od strane tvrtke Pleme Lab d.o.o. ili nekog od naših ovlaštenih trgovaca. Popis ovlaštenih prodajnih mjesta:
    - www.pleme.eu (webshop)

U slučaju da nađete grešku na proizvodu, pošaljite nam e-mail na hello@pleme.eu ili nam javite putem kontakt obrasca.