Dostava – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Dostava

Pleme ti omogućava besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku, uključujući i otoke. Standardni rok dostave naznačen je na webshop stranici svakog pojedinog proizvoda: općeniti rok dostave za madrace iznosi 15-20 radnih dana, a za namještaj 6-8 tjedana od uplate.

Dostavne službe s kojima surađujemo imaju vlastite rasporede dostave na otok, stoga rok dostave na otoke može biti za nekoliko dana dulji od navedenog, na što nemamo utjecaja. Trudimo se svaku narudžbu isporučiti u najkraćem roku.

Troškovi dostave vidljivi su u košarici prije nego što zaključite narudžbu. Uz cijenu proizvoda u koju je uključen PDV, istaknuti su troškovi dostave koji se sastoje od troškova poštarine za svaki proizvod. Prilikom checkout-a, možete odabrati ili besplatnu dostavu ili dostavu s unosom u objekt. Besplatne i plaćene dostave se razlikuju po sljedećem:

  • Besplatna dostava
    Dostava se vrši do prve prepreke odnosno do praga, isključivo u prizemlje objekta. Nije moguće unošenje proizvoda u objekt uz besplatnu dostavu.
  • Dostava s unosom u objekt (nadoplata)
    Dostava se vrši sa unosom u objekt, odnosno do predsoblja stana ili kuće, isključivo u prizemlje.
  • Dostava s unosom u objekt na kat (veća nadoplata)
    Ukoliko objekt ima katove, dostava je se vrši do maksimalno 5. kata uz povećanu nadoplatu. Nadoplata je nužna kako bismo osigurali dvije osobe za istovar od strane dostavne službe.

Dostava s unosom u objekt ne uključuje montažu, raspakiravanje ili bilo kakvu dodatnu manipulaciju proizvoda unutar samog objekta.

Napomene
Ukoliko se lokacija dostave nalazi na katu, molimo te da prilikom checkout-a u dodatno polje adrese uneseš broj kata. Na taj način dostavljačima olakšavaš organizaciju, osobito ukoliko se radi o većem/težem proizvodu, primjerice bračnom madracu.

Obavijesti o dostavi
Nakon uspješne kupnje, na e-mail adresu koju je unesena prilikom checkout-a, dobit ćeš obavijest o uspješnoj kupnji i potvrdu narudžbe. Obzirom da su naši proizvodi velikih dimenzija, radi se o gabaritnoj a ne paketnoj dostavi, stoga praćenje pošiljke i točnog termina isporuke nije moguće. Dostavljači će te kontaktirati na dan isporuke, prije same isporuke, kako biste se dogovorili za točan termin isporuke.

Ukoliko želiš odgoditi dostavu ili promijeniti termin, pošalji nam e-mail poruku na hello@pleme.eu te ćemo ti odgovoriti radnim danom u najkraćem mogućem roku. Nije nam problem staviti isporuku madraca ili garniture na čekanje dok čekaš novi krevet, adaptaciju stana ili se ne vratiš s godišnjeg odmora.