Gdje isprobati? – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Gdje isprobati madrac?

Jedno od pitanja koje nam često postavljate je "Gdje mogu isprobati vaš madrac prije kupnje?" S obzirom na to da smo isključivo online shop bez fizičkog prodajnog mjesta, razumijemo da želite osjetiti madrac prije nego donesete konačnu odluku. Upravo iz tog razloga nudimo nevjerojatan 30-dnevni probni rok koji ti omogućuje da isprobaš naš madrac u vlastitom domu, bez ikakvih briga.

Kako to funkcionira? Kada naručiš svoj madrac od nas, imat ćeš 30 dana da ga isprobaš u svom domu. Ako nisi potpuno zadovoljan ili osjećaš da madrac nije pravi za tebe, jednostavno nam javi da nisi zadovoljan madracem. Nećeš morati brinuti o vraćanju madraca na vlastiti trošak, jer smo osigurali poseban aranžman s humanitarnom udrugom. Nakon što nam javiš da želiš vratiti madrac, humanitarna udruga će doći po madrac i preuzeti ga.

Saznaj sve o probnom roku ⟶

Važno je napomenuti da naša suradnja s humanitarnom udrugom ne samo da olakšava povrat madraca, već i podržava humanitarne napore. Tvoj madrac će biti doniran onima kojima je najpotrebniji, pružajući im udobnost i podršku koju zaslužuju. Kada od humanitarne udruge dobijemo potvrdu da je madrac preuzet, vratit ćemo ti novac u potpunosti.

Naš 30-dnevni probni rok je naš način da ti pružimo maksimalno povjerenje u kupovinu. Želimo da budeš potpuno zadovoljan/zadovoljna svojim madracem. Uz našu fleksibilnu politiku povrata, možeš biti siguran da ćemo ti pružiti podršku u svakom koraku tvoje kupovine.

Uzmi si vremena, isprobaj naš madrac i donesi odluku koja je najbolja za tebe. Svoj madrac zaslužuješ isprobati bez ikakvog stresa i s punim povjerenjem. Spremi se za kvalitetan san koji će ti pružiti naš madrac i uživaj u svakom trenutku odmora.