Gdje kupiti? – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Gdje kupiti naše madrace?

Kao brend usmjeren na ponudu vrhunskih madraca, fokusirali smo se na stvaranje najboljeg iskustva kupnje koje možeš dobiti.

Upravo zato smo isključivo web trgovina, te nemamo fizičko prodajno mjesto. Naša online trgovina omogućuje ti da istražuješ našu kolekciju madraca, pregledaš sve potrebne informacije i odabereš madrac koji najbolje odgovara tvojim potrebama - sve to s nekoliko klikova miša ili dodira ekrana.

Upravo iz tog razloga nudimo 30-dnevni probni rok koji ti omogućuje da isprobaš naš madrac u vlastitom domu, bez ikakvih briga. Saznaj više o probnom roku ⟶

Kada kupuješ kod nas, dobivaš ne samo visokokvalitetan madrac, već i pogodnosti online kupovine. Evo nekoliko razloga zašto je naša online kupovina savršena opcija:

  1. Udobnost i praktičnost: Nema potrebe za odlaskom u fizičku trgovinu ili provođenjem vremena u pretraživanju raznih prodajnih mjesta. Sve što trebaš je pristup internetu i nekoliko minuta vremena kako bi odabrao svoj idealan madrac.
  2. Dostava na tvoja vrata: Nakon što naručiš madrac, mi ćemo se pobrinuti za dostavu. Tvoj madrac će biti pažljivo zapakiran i isporučen na tvoja vrata. Ne moraš brinuti o transportu ili preuzimanju - mi to obavljamo za tebe.
  3. Sigurnost i povjerenje: Razumijemo da su sigurnost i povjerenje ključni prilikom online kupovine. Stoga smo uložili napore kako bismo ti osigurali sigurnu i pouzdanu online platformu za kupovinu putem sustava naplate CorvusPay. Tvoji osobni podaci bit će zaštićeni, a transakcije sigurne.
  4. Vrhunski odabir i informacije: Na našoj web stranici možeš pronaći detaljne informacije o svakom modelu madraca, uključujući materijale, visinu, tvrdoću i druge važne karakteristike. Također, pružamo vodiče i članke koji će ti pomoći da doneseš informiranu odluku.
  5. Korisnička podrška: Uz online kupovinu ne gubiš na korisničkoj podršci. Naš tim stručnjaka je tu da odgovori na tvoja pitanja i pruži ti podršku putem e-pošte, telefona ili live chata.

Kupovina madraca nikad nije bila jednostavnija. Slijedi nekoliko jednostavnih koraka na našoj web stranici i uskoro ćeš uživati u snu na svom novom madracu. Ne gubi vrijeme, započni svoje putovanje prema kvalitetnom snu već danas!