Vrijednost ulaganja u Pleme madrac: Usporedba kvalitete i cijene – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Vrijednost ulaganja u Pleme madrac: Usporedba kvalitete i cijene

Hej! 🙌 Ako razmišljaš o novom madracu, na pravom si mjestu. Razumijemo da želiš najbolju vrijednost za svoj novac, i da kupnja novog madraca nije mala odluka. Kroz ovaj članak saznaj zašto su Pleme madraci pravi izbor za tebe i koji odabrati. 🛏️

Aero - Premium madrac po pristupačnoj cijeni 🌬️

Iako je Aero najpristupačniji u našoj ponudi, njegova kvaliteta nije nimalo kompromitirana. Sastoji se od dva sloja visoko kvalitetne pjene koji garantiraju udobnost i potporu koju zaslužuješ svake noći. Aero nije samo za gostinjske sobe ili iznajmljivanje; to je madrac koji će te svako jutro probuditi osvježenog i odmornog.

Pogledaj Aero 

Stratus - Savršena sredina ☁️

Ukoliko tražiš nešto više, tu je Stratus madrac. Sa svojim gornjim slojem od memory pjene visoke gustoće, pruža ti personaliziranu potporu koju tvoje tijelo zaslužuje. Nećeš imati osjećaj "propadanja" kao kod jeftinijih memory pjena; Stratus je dizajniran da te podupire uz maksimalnu udobnost i visoku elastičnost.

Pogledaj Stratus 

Nimbus - Luksuz u svakom smislu ☁️👑

Nimbus madrac je naš najprodavaniji model. Tri sloja pjene - mekana i prozračna REM pjena, srednji sloj od memory pjene te bazna pjena na dnu - čine Nimbus nezaboravnim iskustvom spavanja. Pomno smo kombinirali ove slojeve kako bismo ti pružili neusporedivo iskustvo spavanja. Naši kupci ga često uspoređuju s mnogo skupljim madracima, stoga je i ovaj madrac - iako najskuplji u našoj ponudi - vrlo povoljna opcija uzimajući u obzir kvalitetu.

Pogledaj Nimbus 

Zašto Pleme? 🤔

Odluka nije samo u pjeni. Naša predanost kvaliteti, inovacijama, i naravno, naša jedinstvena 3-D garancija, čine nas posebnima. Kad ulažeš u Pleme madrac, ulažeš i u godine istraživanja, inovacija i strasti.

 

S obzirom na ove informacije o svakom modelu, nadamo se da ti je lakše donijeti odluku. Ako imaš bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktiraj i naš tim će ti pomoći odabrati fenomenalan madrac. Tu smo da ti pomognemo u potrazi za savršenim snom! 🌙✨

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.