Vodič za održavanje RABA-RABA ležajeva za pse✨ – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Vodič za održavanje RABA-RABA ležajeva za pse✨

Krevetići za pse iz naše RABA-RABA kolekcije osiguravaju da tvoj ljubimac uživa u najboljem, ali da bi to ostvarili, važno je redovito ih održavati. Evo kako to učiniti za oba naša modela: Premium i Originals.

1. RABA-RABA Originals Krevetići 🐕

Materijal: 100% poliester s vodoodbojnim premazom.

Održavanje:

  • Pranje: 🧺 Perive na temperaturi od 30°C. Ovaj nježniji pristup pranju osigurava da vodoodbojni premaz ostane netaknut.
  • Uklanjanje mrlja: 💦 Brzo djelujte na mrlje čistom toplom vodom ili gaziranom vodom. Vodoodbojni premaz će vam olakšati posao, ali nemojte dopustiti da se mrlje dugo zadrže na tkanini.
  • Sušenje: 🌬️ Sušite na zraku. Nemojte koristiti sušilicu kako ne biste oštetili tkaninu.
  • Redovito usisavanje: 🧹 Kao i kod Premium modela, redovito usisavanje pomaže u održavanju čistoće i dugotrajnosti tkanine.

2. RABA-RABA Premium Krevetići 🌟

Materijal: 100% Trevira tkanina (Kvadrat, Danska) - nije vodoodbojna.

Održavanje:

  • Redovito čišćenje: 🧹 Usisavajte često, idealno svaki tjedan. Ako su navlake fiksne, redovito usisavanje je ključno za održavanje čistoće.
  • Uklanjanje mrlja: 💦 Brzo djelujte na mrlje čistom toplom vodom ili gaziranom vodom.
  • Dubinsko čišćenje: 🧼 Kada je potrebno, primijenite ekstrakcijsko čišćenje. Pripazite na temperaturu i količinu čistog sredstva, jer visoke temperature mogu oštetiti tkaninu.
  • Pranje: 🧺 Perivi su na 60-80°C, na pola kapaciteta mašine. Sušenje na zraku. Montirajte u vlažnom stanju. Skupljanje tkanine oko 2% na 60°C.

Održavanje krevetića za pse iz naših RABA-RABA kolekcija ključno je za osiguravanje dugotrajne udobnosti i higijene za tvojeg četveronožnog prijatelja.

Bilo da odabereš Premium ili Originals, svaki model zahtijeva posebnu pažnju kako bi ostao u najboljem mogućem stanju. Redovito čišćenje i pravilno održavanje produžit će životni vijek krevetića, čineći tvojeg ljubimca sretnim i zadovoljnim. 💕🏡

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.