Aero ili Stratus? Saznaj koji odabrati. – plemeshop Skip to content

Besplatna dostava za sve proizvode unutar HR, uključujući i otoke.

Raba-Raba ležajevi - svaki tjedan jedna boja/veličina je na popustu!

Cart

Aero ili Stratus? Saznaj koji odabrati.

Kada je u pitanju tvoj san, izbor pravog madraca može napraviti veliku razliku. U našoj ponudi imamo dva izvanredna madraca koji, iako pružaju jedinstven doživljaj spavanja, dijele jednu zajedničku značajku - visoku kvalitetu i udobnost. Evo dubljeg pogleda na Aero i Stratus madrace.

Aero Madrac: Kvalitetan san na dohvat ruke 👐

Aero je naš osnovni model, ali ne dopusti da te ta riječ zavara. Sastoji se od dva sloja visokokvalitetne pjene za optimalnu potporu i udobnost. Gornji sloj čini mekana i prozračna REM Light pjena koja omogućava cirkulaciju zraka, dok bazni sloj, izrađen od pjene povećane elastičnosti, osigurava podršku.

Aero je izvanredan izbor za tebe ako tražiš udobnost i kvalitetu bez velikih troškova. Njegova jednostavnost i čvrstoća čine ga savršenim izborom za one koji vole spavati na čvršćem madracu. 💤💰

Stratus Madrac: Luksuzna podrška za tvoj san 😴

Stratus madrac je korak iznad Aero madraca. Ovaj madrac srednjeg ranga također sadrži dva sloja pjene, ali se ovdje gornji sloj sastoji od memorijske pjene visoke gustoće. Memorijska pjena je poznata po svojoj sposobnosti prilagođavanja tvojem tijelu, omogućavajući pružanje precizne podrške tamo gdje je to najpotrebnije.

Stratus je idealan za tebe ako tražiš više od madraca - nešto što se prilagođava tvom tijelu, smanjuje pritisak i omogućava ti bezbrižan san.

Zaključak: Aero ili Stratus? 🤔

Odgovor na to pitanje ovisi o tvojim osobnim preferencijama. Ako tražiš kvalitetan madrac, ali imaš ograničen budžet, Aero bi mogao biti pravi izbor za tebe. Svojom čvrstom podrškom i optimalnom udobnošću, osigurat će ti kvalitetan san.

S druge strane, ako želiš nešto malo luksuznije, nešto što pruža dodatnu potporu i prilagođava se tvom tijelu, tada bi Stratus mogao biti pravi izbor za tebe.

Bilo da odabereš Aero ili Stratus, možeš biti siguran da dobivaš madrac visoke kvalitete koji će ti pružiti udoban i kvalitetan san. 🌙✨

Svi članci

Koji madrac odabrati? 🤔Saznaj u samo nekoliko pitanja!

Naš vodič će odabrati savršeni madrac za tebe!

Odaberi svoj novi madrac i naspavaj se kako spada.